Raport de sustenabilitate

Sustainability Study
Ne face plăcere să vă anunțăm că am emis primul nostru raport de sustenabilitate. Acesta nu doar ne va calibra și confirma rezultatele pozitive obținute după ani de investiții și operațiuni, ci va și stabili un etalon pentru îmbunătățirea și atingerea unui nou nivel an de an.

Este un capitol emoționant al unei călătorii care va aduce organizația noastră la următorul nivel din punct de vedere al transparenței, performanței, culturii corporatiste și reputației. Raportul este realizat conform standardelor GRI și descrie pe larg abordarea noastră strategică, cadrul procedural, practicile operaționale implementate și performanțele obținute în 2017.

Noi nu inteționăm să fim doar în prima linie a practicilor de sustenabilitate adoptate, ci să și inovăm proactiv și să creștem standardele. Ambiția noastră este să promovăm creșterea continuă a performanțelor în sustenabilitate, indiferent de realizările de până acum, deoarece dorim să ne asigurăm că industria de țiței și gaz va adopta cerințele tot mai stricte ale părților interesate.

Puteți descărca întregul raport de aici.