Expert Petroleum, companie de petrol și gaze, confirmă confidențialitatea vizitatorilor acestui website. Informațiile adunate de Expert Petroleum în timpul folosirii acestui website vor fi folosite doar pentru scopurile indicate și în acord cu legile în vigoare.

Compania Expert Petroleum va face toate eforturile pentru a păstra în siguranță informațiile vizitatorilor în așa fel încât nicio terță parte să nu poată accesa aceste informații și să nu le poată transmite unor terțe părți fără acordul explicit al vizitatorului. Cu toate acestea, deși va face toate eforturile pentru a securiza informațiile, Expert Petroleum nu poate fi trasă la răspundere dacă aceste informații sunt obținute sau folosite ilegal de către terțe părți.

Întreg conținutul acestui website aparține și este controlat de compania Expert Petroleum, aceasta asigurându-se că informațiile oferite în cadrul acestui website sunt întotdeauna corecte și complete, pe cât este posibil. Puteți descărca conținut în scopuri non-comerciale, dar reproducerea sau modificarea conținutului acestui website nu este permisă fără acordul scris al Expert Petroleum. Expert Petroleum, companie de petrol și gaze, nu poate garanta corectitudinea informațiilor și natura acestora și nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu suferit de vizitatorii site-ului și/sau de terțe părți ca urmare a folosirii acestui website, și nici pentru informațiile oferite în cadrul acestuia.