Un avantaj-cheie al Expert Petroleum sunt capabilitățile sale unice de management al personalului, acestea pregătind, permițând și susținând organizațiile locale în inițiativele lor de a îmbunătăți producția.

Comitetul Director

Ghiath Sukhtian

Președinte

 • Ghiath M. Sukhtian este un antreprenor de success care a lucrat în ultimii 48 de ani în domeniile telecomunicații, farmaceutic și agricultură în zona Orientului Mijlociu și a Africii de Nord. Face parte din consiliile de administrație al Astra Industrial Group (AIG Arabia Saudită), Palestine Telecommunications (Palestina), VTEL Holdings (Dubai), Ogier Electronics (Anglia), United Pharmaceutical Manufacturing Company (Iordania).

 • Este președinte și fondator al MSPharma, Agri Sciences Izmir Tukey și a altor companii regionale de vârf. Dl. Sukhtian este membru al World President’s Organization (WPO) și face parte din consiliile de administrație ale unor organizații non-profit precum Georgetown University’s Center for Contemporary Arab Studies și Microfund for Women, unde este și președinte.

 • Și-a finalizat studiile în economie la Universitatea Americană Beirut-Liban și Universitatea Houston, Texas.

Jean Chevallier

Director independent

 • Expert Petroleum îl primește pe Jean Chevallier ca director independent al companiei. În timpul celor 38 de ani de carieră în Schlumberger, Jean a deținut o varietate de funcții de conducere și de specialist în zona de Oilfield Services Drilling a Schlumberger, precum și funcții de management regional în zona de Well Testing.

 • El a mai fost și Vicepreședinte al Industry Affairs, primul Chief Information Officer la Schlumberger și Președintele Omnes, un joint venture cu Cable & Wireless. Jean s-a retras din Schlumberger în 2009 și a înființat IDO, un ONG care ajută comunitățile rurale din țările mai puțin dezvoltate în construirea de sisteme de aprovizionare cu apă potabilă. Jean deține o dilplomă în inginerie de la ENSTA, Paris.

Faisal Sukhtian

Director

 • Faisal Sukhtian este Directorul Executiv al GMS Holdings. Pe lângă administrarea operațiunilor la GMS Holdings, Faisaal supraveghează mai multe investiții din portofoliul GMS Holdings și are funcția de director al consiliului de administrație. Înainte să se alăture GMS Holdings, Faisal a lucrat la banca de investiții JP Morgan din New York, unde a fost implicat în numeroase fuziuni, achiziții și tranzacții de debite și acțiuni, având clienți din domeniul industrial și de logistică.

 • Faisal este licențiat în Știința Economiei Internaționale la Georgetown University’s School of Foreign Service și deține un MBA de la Columbia Business School.

David Martinon

CEO

 • Înainte să fie partener la înființarea Expert Petroleum în 2006, David și-a petrecut întreaga carieră în compania Schlumberger, unde a început ca inginer testare sonde în sud-estul Asiei și a ajuns în poziția de Manager de Achiziții și Fuziuni la Schlumberger Limited din Paris. David a fost implicat în diverse proiecte de îmbunătățire a producției , în special în Indonezia.

 • Deține cunoștințe avansate despre industria țițeiului și gazelor din perspective operaționale și strategice, având diplomă de inginer obținută la INSA (Institutul Național de Științe Aplicate) din Franța și un MBA obținut la INSEAD.

Michel Louboutin

COO

 • Michel și-a petrecut ultimii 24 de ani în Schlumberger. Are o vastă experiență în producția, dezvoltarea și administrarea câmpurilor mature. A administrat două mari proiecte integrate de îmbunătățire a producției în Norvegia și Venezuela pentru compania Shell și s-a distins prin inițierea și administrarea unuia dintre cele mai mari și mai de succes contracte de îmbunătățire a producției din România în 2003,...

 • cel dintre Schlumberger și Romgaz, cu privire la câmpul de gaze Laslăul Mare. Michel a lucrat 13 ani în România și cunoaște bine legile și reglementările locale, având experiență în lucrul cu autoritățile române și cu alte companii de petrol și gaze. A fost ales Petrolistul Anului 2011 de Clubul Petroliștilor România și a fost președintele ROPEPCA (Asociaţia Română a Companiilor de Explorare şi Producţie Petrolieră) între anii 2015 și 2016.

Management team

Florian Grosu

Director Zăcăminte

 • Florian are 28 de ani de experiență internațională în industria petrolului și gazelor. Are cunoștințe solide în geologie, petrofizică, geofizică și ingineria zăcămintelor și o experiență considerabilă în reabilitarea zăcămintelor mature din România. Florian a lucrat 21 de ani pentru OMV-Petrom în România și Kazakstan în diverse funcții tehnice și de conducere. Apoi s-a alăturat companiei Schlumberger...

 • pentru îmbunătățirea producției uriașului câmp petrolifer Hassi Messaoud din Algeria. Acolo, el a condus echipa R2T (Reservoir to Tank) care acoperea toate activitățile, de la zăcământ și foraj până la producție și transport. Florian a lucrat și ca geolog-șef în faza de dezvoltare a câmpului de gaz-condensat Karachaganak din Kazakstan. În 2010, el s-a alăturat companiei Expert Petroleum în Romania. Florian a absolvit Executive Master Program la ESCP Europe.

Lavinia Predescu

Director Financiar

 • Lavinia a lucrat înainte pentru KPMG România, unde a început ca auditor-asistent și a avansat până la poziția de auditor-manager. Ea este membră ACCA și CAFR, are un masterat în Managementul Financiar și al Burselor de Valori și un masterat în Management obținut la ESC Paris.

Daniela Briceag

Manager Resurse Umane

 • Profesionist în resurse umane cu peste 15 ani experiență în definirea și optimizarea proceselor organizaționale pentru maximizarea rezultatelor afacerii. În calitate de consultant, Daniela a fost implicată în diverse operațiuni de fuziuni/achiziții și proiecte de privatizare punând în practică acțiuni cheie cu implicarea deplină a elementului uman, diferențiator al succesului în astfel de proiecte. S-a alaturat echipei Expert Petroleum în ianuarie 2013

 • și înainte a lucrat pentru o serie de organizații internaționale mari printre care amintim KPMG și ABN AMRO Bank. Daniela are un master în electronică aplicată, un MBA de la Universitatea din Bristol și este un membru activ al CIPD (Certified Institute of Professional Development).

Ciprian Rus

Manager QHSE

 • Ciprian are o diplomă în Drept obținută la Universitatea Tibiscus din Timișoara. El are peste 10 ani de experiență în QHSE, mai întâi la Schlumberger, unde a activat în cadrul unui proiect de îmbunătățire a producției unui mare câmp de gaze naturale, apoi la Expert Petroleum pentru ultimii 4 ani. Calitățile sale de lider în QHSE au fost demonstrate de recordurile excelente în QHSE atinse de companie și de obținerea diverselor certificări ISO.

Cristian Itu

Business Services Manager

 • Cristian Itu are o experiență de peste 14 ani în Consultanță în Afaceri și Audit, Îmbunătățirea Proceselor Operaționale, Guvernanță IT și Implementarea sistemelor ERP. Înainte de a se alătura echipei noastre, Cristian a lucrat 12 ani în KPMG Romania – Consultanță în Management. În cadrul Expert Petroleum, Cristian coordonează Auditul Intern și este responsabil de Managementul IT și de Îmbunătățirea Proceselor Afacerii.

 • Cristian este certificat în Managementul Proiectelor (PMP), certificat ACCA, Auditor Certificat al Sistemelor Informatice (CISA) și Certificat în Guvernanța IT (CGEIT) și este licențiat în Analiza Financiară.

Marian Clipea

Manager Departament Subsurface

 • Peste 20 ani experiență în ingineria de zăcământ lucrând pentru firmele OMV-Petrom România, Beicip-Franlab Franța, HOT Engineering Austria, Petrofac și Expert Petroleum România. Experiență în toate aspectele ingineriei de zăcământ incluzând creșterea productivității zăcămintelor mature, studii de zăcământ și managementul zăcămintelor.

 • Direct implicat în proiectarea, implementarea și monitorizarea proceselor de creștere a recuperării petrolului (injecțiea de apă, completarea gabaritului cu sonde orizontale), controlul nisipului, condiționarea țițeiului și apei, perforarea sondelor, testele de producție, stimularea sondelor.

Octavian Vasile

Manager Comercial

 • Certified procurement professional (CPP), Certified QA/QC professional and EU Public Procurement Professional, Octavian has more than 14 years of experience in Business Support area covering quality, purchasing and commercial side. Commercial and Procurement Manager experienced with a good knowledge of E&P in O&G Industry and strong leadership skills he coordinated during the time complex teams covering all Supply Chain and Commercial Area...

 • in domestic and international projects implementing and applying global procurement and commercial best practice with proved results. He is member of APICS since 2012. With a proactive attitude he is always open for new challenges in his professional life.

Manuel Manole

Manager Operațiuni Timiș

 • Manuel are o vechime de 25 de ani în industria petrolului și gazelor, în special pe operațiuni de producție petroliere (completare, reparații capitale sonde, cât și pe activitatea de transport, tratare și vânzare țiței și gaze) pentru zăcăminte mature din România și câmpuri petroliere din Sudanul de Sud, echipamente de producție moderne. Înainte de a se alătura echipei Expert Petroleum, Manuel a lucrat pentru Petrom și pentru alte companii petroliere de peste hotare.

Emil Burlacu

Manager Operațiuni Ticleni

 • Experimentat Manager de Producție și de Operațiuni cu o vechime dovedită în industria de țiței și gaze. Competent în negocieri, bugete, management și operațiuni. Bun profesionist cu diplomă de la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești. Cu peste 10 ani de experiență în câmpurile de petrol și gaze în Petrom și Petrofac, în general în poziții de conducere: inginer de producție, supervizor WO/WI, șef de sector, manager de producție, optimizarea rezervelor.

 • A studiat și implementat noi tehnologii pentru a îmbunătății eficiența operațiunilor și producția de țiței și gaz cu minimum de de investiții. A implementat un program intensiv de îmbunătățire a producției: optimizarea producției, reactivarea sondelor, workover, injecție cu apă și forarea de sonde noi. A evaluat și administrat contracte de îmbunătățire și împărțire a producției.

Anton Tokarev

Consultant Dezvoltare Afaceri

 • Anton este un strateg experimentat cu pregătire în domeniul țițeiului și gazelor și al consultanței în management. Înainte să se alăture echipei noastre, Anton a fost manager de strategie în cea mai mare companie ucraineană de țiței și gaze (UGV) și a fost responsabil cu dezvoltarea strategiei și transformarea companiei.

 • A fost consultant în management la Boston Consulting Group (BCG) și KPMG. Experiența lui acoperă o mare varietate de domenii de afaceri cum ar fi strategia, excelența operațională, transformarea afacerilor, managementul financiar, investițiile, Lean, PMO și altele vizând cele mai mari companii industriale din întreaga lume.

Victoria Sergeeva

Ukraine Deputy Country Manager

 • Victoria is external affairs, business development and international trade professional skilled in communications, negotiations, contracts, due diligence, international financing, international trade, market promotion, management of targeted projects and ad-hoc teams.

 • Victoria is external affairs, business development and international trade professional skilled in communications, negotiations, contracts, due diligence, international financing, international trade, market promotion, management of targeted projects and ad-hoc teams. She counseled Black Sea Oil & Gas SRL, worked for 8 years for DEA Deutsche Erdoel AG as deputy director in Ukraine, before for Marathon Oil as GR manager in Ukraine, for U.S. Embassy in Ukraine as commercial specialist handling the energy sector.

 • Victoria holds a degree in computer system engineering from National Technical University “Kyiv Polytechnic Institute”, Ukraine, and a professional diploma in management from The Open University, Milton Keynes, UK.